...

Wij leveren geen dienst maar een partnership

CFO360 is een netwerk van gedreven CFO’s die bedrijven toegang biedt tot hoogwaardige financiële expertise op parttime basis. Wij leveren expertise en advies op directieniveau waarbij wij focussen op automatisering en KPI-definitie voor optimale prestatiebeoordeling en strategieplanning. Dit alles bieden wij op basis van een CFO as a service model; een parttime CFO voor een langdurige samenwerking. Middels dit model is een parttime CFO’s bereikbaar voor veel ondernemers.  

Dit maakt CFO 360 uniek

De beste
CFO's

CFO360 garandeert de beste CFO’s dankzij een uitgebreide en secure selectieprocedure. CFO360 CFO’s brengen ten minste 10 jaar ervaring met zich mee vanuit diverse scale-ups en multinationals. Het zijn senior (branche) experts met leiderschap ervaring en een bewezen track-record.

Schaalbaarheid en
flexibiliteit

De behoefte van jou als ondernemer kan variëren. Soms heb je meer CFO tijd nodig, soms minder. Wij bieden jouw schaalbaarheid en flexibiliteit. Wil je opschalen omdat je groeit? Geen probleem. Je kan per maand aanpassen hoeveel dagen per week je een goede CFO wilt inhuren. En we doen niet aan langdurige abonnementen; per maand is de samenwerking opzegbaar, dus je blijft ten alle tijden de touwtjes in handen houden. Geen kleine lettertjes. Wat houd je dus tegen?

Verbeterd
kasstroombeheer

Kasstroom is cruciaal voor MKB en effectief beheer kan aanzienlijke invloed hebben op hun duurzaamheid en groei. Onze CFO’s bieden waardevolle inzichten en strategieën om de kasstroom te optimaliseren, kosten te verlagen, werkkapitaal te beheren en de winstgevendheid te verbeteren.

Toegang tot
expertise

MKB kan profiteren van de expertise van ervaren financiële professionals die een diepgaand begrip hebben van financiële best practices, branchespecifieke kennis en strategische planningsmogelijkheden. Deze toegang tot gespecialiseerde kennis helpt bedrijven geïnformeerde beslissingen te nemen en hun financiële prestaties te optimaliseren.

Strategische financiële
begeleiding

onze CFO's gaan verder dan traditionele boekhoud- en administratieve functies. Ze bieden strategische financiële begeleiding, waardoor bedrijven financiële strategieën kunnen ontwikkelen en uitvoeren die in lijn liggen met hun doelen. Dit omvat financiële planning, budgettering, prognoses en risicobeheer. Daarnaast kunnen ze leiding geven aan jouw financiële administratie.

Naleving van regelgeving en
risicobeheer

onze CFO’s zijn op de hoogte van financiële voorschriften en zorgen ervoor dat bedrijven voldoen aan de wettelijke vereisten. Ze helpen ook bij het identificeren en beperken van financiële risico's, waardoor de activa en reputatie van jouw bedrijf worden beschermd. en hun financiële prestaties te optimaliseren.

Onze missie

Onze missie is om Nederlandse bedrijven structureel te helpen in hun groei en professionalisering door toegang te bieden tot senior CFO’s middels een betaalbare en flexibele oplossing

ontmoet ons team

Frank is mede-oprichter van CFO360 en zelf een CFO met meer dan 25 jaar ervaring. Opgeleid bij PwC werkt hij al jaren als parttime CFO bij een groot aantal bedrijven. Deze kennis en ervaring neemt hij mee in het begeleiden en onderhouden van het netwerk van aan CFO360 verbonden CFO’s. De combinatie van ruime ervaring als CFO en commercieel inzicht en drive maakt Frank een ideale verbinder tussen de CFO’s en de uiteindelijke klant

Harald is mede-oprichter en directielid van CFO360. Binnen CFO360 is Harald verantwoordelijk voor het contact met de klant en de inventarisatie van de klantbehoefte. Harald heeft jarenlang vanuit Linkedin bedrijven geadviseerd over hun te voeren strategy. Daarna is hij voor verschillende startups commercieel directeur geweest. Harald zet de klant altijd op de eerste plaats en creëert tegelijkertijd een omgeving van innovatie, flexibiliteit en integriteit.

Farah is adviseur voor CFO360. Zij heeft ruim 15 jaar ervaring als relatiemanager en zoekt proactief naar nieuwe samenwerkingen. Een duurzame relatie is voor haar de belangrijkste succesfactor. Eerlijkheid, directheid en relevantie staan bij Farah hoog in het vaandel. Haar drijfveer om te werken voor CFO360 is bijdragen aan de groei van organisaties.

Annelieke Blom bekleedt sinds de oprichting van CFO360 de functie van HR. Als lid van de directie draagt ze voornamelijk de verantwoordelijkheid voor de de cultuur en ontwikkeling van onze organisatiecultuur. Met haar jarenlange ervaring als HR business partner bij een scala aan bedrijven heeft Annelieke bewezen de beste CFO’s uit de markt aan CFO360 te kunnen binden en tegelijkertijd de kwaliteit van onze dienstverlening te waarborgen

Wat onze klant zegt

klantenreviews

Onze kern beloftes

Kwaliteit

Onze CFO's zijn uitgebreid zijn gescreend en hebben jaren ervaring

Ontzorgen

Onze CFO neemt de eindverantwoordelijkheid over jouw administratie

Flexibiliteit

Maandelijks aanpasbaar en opzegbaar abonnement

Rapporten

Heldere inzichten door duidelijke managementrapportages

Maatwerk

Onze CFO begrijpt wat jouw bedrijf nodig heeft

Scroll to Top
× WhatsApp
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.