...

Ben jij een ervaren CFO?

We zijn op zoek naar doorgewinterde CFO’s met een ondernemersmentaliteit, die een impact willen maken bij groeiende bedrijven en scale-ups. Gedreven professionals die het beste van twee werelden willen ervaren: onafhankelijk ondernemerschap als CFO met een eigen klantenportfolio, maar wel binnen een groep van gelijk gestemden, waar je kennis en ervaring kan uitwisselen. Laten we samen ondernemen, een mooi merk neerzetten en klanten blij maken

Zoek je naar uitdaging en verlang je naar meer vrijheid om je ondernemersgeest te laten stralen? Wij begrijpen dat je misschien nog niet precies weet hoe je dit kunt realiseren. Laat ons je begeleiden op jouw reis naar het ondernemerschap, zodat je kunt groeien als professional en als mens.

Geen zin meer in 60 urige werkweken? Zoek je meer werk/prive balans? Maar wil je dat dat niet ten koste gaat van de kwaliteit van je werk? Wij bieden het beste van twee werelden. Werken zoveel als het jou past, met behoud van interessant werk. Wij werken met bedrijven waar jij als CFO afwisselend werk hebt en echt je stempel kan drukken.

Sluit je aan bij een groep vakgenoten en voel je onderdeel van een team, zonder dat je wordt beperkt in je mogelijkheden of dat je je moet inkopen in een maatschap of corporatie. Wij begrijpen dat vrijheid belangrijk voor je is. 

Ben jij een zelfstandige (parttime) CFO die van het ondernemerschap houdt en graag de beste kwaliteit levert aan je klanten? Ervaar het verschil van samenwerken met een team van vakgenoten, waar je kunt sparren en elkaar naar een hoger niveau tilt. Met onze ondersteuning haal je het beste uit jezelf én je dienstverlening.

Wij begrijpen dat je meer in je mars hebt en dat je zoekt naar een omgeving die jouw potentieel ondersteunt en stimuleert. Bij ons kun je rekenen op de nodige uitdagingen, waarbij je de ruimte krijgt om te groeien en je grenzen te verleggen. Laat je leiderschap en expertise schitteren in een omgeving die jouw prestaties waardeert.

Voel je de ondernemersdrive in jezelf en verlang je naar een goede work-life balance? Bij ons hoef je niet per se parttime te werken, want we geven je de vrijheid om zelf te bepalen wanneer je werkt. Zo kun je jouw professionele ambities nastreven en tegelijkertijd genieten van een evenwichtige levensstijl.

Door slim gebruik te maken van de nieuwste software kan je veel terugkerende processen automatiseren. Je kan daarmee gelijk je stempel drukken bij je opdrachtgever. Vanuit CFO360 begeleiden we je met de implementatie en trainingen van deze tooling

Heb je ervaring als eindverantwoordelijkheid binnen een bedrijf voor de financien, maar voel je nu dat je je potentieel niet volledig benut? Wij hebben de perfecte oplossing voor jou. Stap in een nieuwe wereld van mogelijkheden en laat je ambitie tot bloei komen met ons team.

De voordelen van CFO360

Goede CFO's verdienen
leuk werk

CFO360 zoekt altijd goede CFO’s

Een aantal van onze klanten

Nieuwsgierig wat we
voor jou kunnen doen?

Boek direct een afspraak met Frank

Wat onze klant zegt

klantenreviews

Onze kern beloftes

Hoogopgeleid

Hooggekwalificeerde interim CFO's die uw financiële afdeling naar een hoger niveau tillen.

Vereenvoudigd

Gestroomlijnde financiële processen

Aangepast

Op maat gemaakte KPI's

Rapporten

Heldere managementrapportages

Financiële doelen

Langdurige partnership met betrouwbaarheid en ondersteuning bij het bereiken van financiële doelen.

Scroll to Top
× WhatsApp
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.