Choose language

Partners van CFO360

Bij CFO 360 geloven we in de kracht van partnerships om de groei en strategieën van onze klanten te versterken.
Zie hieronder een overzicht van onze partners. 

Een parttime CFO is voor organisaties...

Amolé Financial Services

Amolé is een belastingadvies- en administratiekantoor en heeft haar klanten in het (klein) MKB. Ondernemers met ongeveer een 10-50 werknemers in dienst en een omzet tussen de 1 en 10 miljoen.

De diensten die Amolé verleent kun je (beknopt) vinden in de brochure. Team Amolé ontzorgt en denkt mee op fiscaal en (loon)administratief gebied. Daar is duurzaamheid (Environmental, Social, Governance rapportage) bij gekomen als adviesdienst.

Trots zijn we op het winnen van de Exact Crowd Award in 2023. Amolé werd het hoogst gewaardeerd op klanttevredenheid.

Ondernemers weten ons ook te vinden, dit zorgt voor groei in vestigingen, mensen en kennis. Kennis die wij graag delen met klanten.

 

Graag gaan wij samenwerkingsverbanden aan met gelijksoortige bedrijven zodat we toegevoegde waarde voor onze klanten kunnen creëren. Zo ook CFO360. Samen kom je verder. 

 

 

Liance Legal

Liance Legal is een juridisch adviesbureau dat gespecialiseerd is in de juridische aspecten van internationaal zakendoen. Ze bieden een breed scala aan juridische diensten en oplossingen om bedrijven te helpen hun juridische zaken strategisch te beheren en waarde toe te voegen aan hun organisatie.

 

Diensten en Oplossingen

  1. Legal Management & Technology: Liance Legal ondersteunt juridische afdelingen bij het efficiënter en effectiever beheren van hun werkzaamheden door middel van contracttemplates, frameworks en systemen. Ze adviseren over de structuur van juridische afdelingen en bieden hands-on oplossingen om deze toekomstbestendig te maken 

  2. Outsourced Legal and Tax Department: Ze bieden uitbestedingsdiensten voor juridische en fiscale afdelingen, waardoor bedrijven toegang krijgen tot uitgebreide juridische ondersteuning wanneer dat nodig is. Dit is ideaal voor start-ups, scale-ups en Europese hoofdkantoren

  3. Tailor Made Advisory: Liance Legal levert op maat gemaakte juridische adviezen op gebieden zoals privacy, life sciences, IT, inkoop, fusies en overnames, belasting en governance 

Sectoren

Liance Legal bedient een diverse klantenkring, waaronder start-ups, scale-ups, middelgrote ondernemingen, en organisaties in de gezondheidszorg en life sciences. Ze hebben een hands-on team van algemene raadsmannen, bedrijfsjuristen en juridische en fiscale adviseurs met decennia aan ervaring in internationaal zakendoen 

 

Kernwaarden

De kernwaarden van Liance Legal zijn samenwerking, naleving en betrouwbaarheid. Ze streven ernaar juridische zaken om te zetten in strategische waarde, waarbij ze bedrijven helpen risico’s te beheersen en hun juridische zaken af te stemmen op strategische doelen

Moss

Moss is een fintech-bedrijf uit Duitsland dat zich richt op het leveren van financiële technologie-oplossingen voor bedrijven. Moss biedt een platform dat bedrijven helpt bij het beheren van hun uitgaven, met speciale aandacht voor zakelijke creditcards, uitgavenbeheer en het automatiseren van boekhoudkundige processen.

Enkele kernpunten van wat Moss doet:

  1. Zakelijke Creditcards: Moss biedt bedrijven zakelijke creditcards aan die gebruikt kunnen worden voor diverse bedrijfsuitgaven. Deze kaarten kunnen individueel worden aangepast en beheerd, waardoor bedrijven controle en inzicht hebben in hun uitgaven.

  2. Uitgavenbeheer: Het platform van Moss helpt bedrijven bij het bijhouden en beheren van hun uitgaven. Dit omvat realtime inzicht in uitgaven, het instellen van budgetten, en het verkrijgen van gedetailleerde rapporten over waar en hoe geld wordt uitgegeven.

  3. Automatisering van Boekhouding: Moss automatiseert veel van de handmatige processen die gepaard gaan met boekhouding en uitgavenbeheer. Dit kan helpen bij het verminderen van fouten, het versnellen van boekhoudkundige werkzaamheden, en het verbeteren van de algemene efficiëntie van de financiële afdeling.

  4. Integraties: Het platform kan integreren met verschillende andere software en tools die bedrijven gebruiken voor hun financiële en administratieve processen, wat zorgt voor een naadloze ervaring en verbeterde efficiëntie.

Moss richt zich vooral op kleine en middelgrote bedrijven die op zoek zijn naar geavanceerde oplossingen voor hun financiële beheer, zonder de complexiteit en kosten die vaak gepaard gaan met traditionele bankproducten en boekhoudsystemen.

Scroll to Top
× WhatsApp