...

MKB verdiend de beste CFO's

Onze missie is om senior CFO's beschikbaar te maken voor het Nederlandse MKB, zodat ze toegang hebben tot dezelfde expertise als grote corporates.

 

Dit maakt CFO 360 uniek

De beste CFO's

CFO360 garandeert de beste CFO’s dankzij een uitgebreide en secure selectieprocedure. CFO360 CFO’s brengen ten minste 15 jaar ervaring met zich mee vanuit diverse scale-ups en multinationals. Het zijn senior (branche) experts met leiderschap ervaring en een bewezen track-record.

Toegang tot expertise

MKB kan profiteren van de expertise van ervaren financiële professionals die een diepgaand begrip hebben van financiële best practices, branchespecifieke kennis en strategische planningsmogelijkheden. Deze toegang tot gespecialiseerde kennis helpt bedrijven geïnformeerde beslissingen te nemen en hun financiële prestaties te optimaliseren.

Schaalbaarheid en flexibiliteit

De behoefte van jou als ondernemer kan variëren. Soms heb je meer CFO tijd nodig, soms minder. Wij bieden jouw schaalbaarheid en flexibiliteit. Wil je opschalen omdat je groeit? Geen probleem. Je kan per maand aanpassen hoeveel dagen per week je een goede CFO wilt inhuren. En we doen niet aan langdurige abonnementen; per maand is de samenwerking opzegbaar, dus je blijft ten alle tijden de touwtjes in handen houden. Geen kleine lettertjes. Wat houd je dus tegen?

Strategische financiële begeleiding

onze CFO's gaan verder dan traditionele boekhoud- en administratieve functies. Ze bieden strategische financiële begeleiding, waardoor bedrijven financiële strategieën kunnen ontwikkelen en uitvoeren die in lijn liggen met hun doelen. Dit omvat financiële planning, budgettering, prognoses en risicobeheer. Daarnaast kunnen ze leiding geven aan jouw financiële administratie.

Verbeterd kasstroombeheer

Kasstroom is cruciaal voor MKB en effectief beheer kan aanzienlijke invloed hebben op hun duurzaamheid en groei. Onze CFO’s bieden waardevolle inzichten en strategieën om de kasstroom te optimaliseren, kosten te verlagen, werkkapitaal te beheren en de winstgevendheid te verbeteren.

Naleving van regelgeving en risicobeheer

onze CFO’s zijn op de hoogte van financiële voorschriften en zorgen ervoor dat bedrijven voldoen aan de wettelijke vereisten. Ze helpen ook bij het identificeren en beperken van financiële risico's, waardoor de activa en reputatie van jouw bedrijf worden beschermd. en hun financiële prestaties te optimaliseren.

Ervaar de kracht van een eigen CFO. Tijd is geld. Inzichten ook

 

Onze kern beloftes

Hooggekwalificeerde interim CFO's die uw financiële afdeling naar een hoger niveau tillen.
Gestroomlijnde financiële processen
Op maat gemaakte KPI's
Heldere managementrapportages
Langdurige partnership met betrouwbaarheid en ondersteuning bij het bereiken van financiële doelen.

klantenreviews

Roy Stein

Roy Stein

Playnetic

Inmiddels hebben we met behulp van CFO360 de zaken waar we tegen opkeken goed voor elkaar. Onze managementrapportage is nu dekkend en voor het grootste gedeelte in ons ERP pakket ingeregeld. Samen met Jan hebben we onder andere de kostprijzen van de producten in kaart gebracht en budgetten opgesteld. Hierdoor hebben nu veel beter inzicht in resultaten en prognoses. Ons bedrijf groeit en met deze begeleiding lopen de finance zaken goed mee
Lourens Beerkens

Lourens Beerkens

CEO Newssupply.com

We hebben enorm veel baat gehad bij de adviezen en de begeleiding van de CFO van CFO360. Hij heeft ons geweldig geholpen met het perfectioneren en afronden van ons financiële plan, waarna wij ons volledige business plan gezamenlijk aan onze investeerders konden presenteren. Daarnaast is het bijzonder fijn en geruststellend, zowel voor ons als ondernemers alsmede voor onze investeerders, dat wij ons volledig kunnen focussen op de business in de wetenschap dat onze financiële zaken beheerd worden door onze nieuwe CFO, en hij periodiek verslag doet en checkt of wij onze milestones halen.
Hemmo Vriend

Hemmo Vriend

MWM2

Wij zijn heel tevreden over de dienstverlening van CFO360. Tot nu toe hebben wij de financiële rapportage altijd zelf gedaan, maar we liepen tegen wat problemen aan. We waren toe aan gedegen financieel advies. Frank heeft de financiële rapportage verbeterd zijn kennis en ervaring en door heldere rapportages in Power BI. Ook heeft Frank ons geholpen bij het beoordelen van een potentiële overname en stellen we voortaan samen met hem de afdelingsbudgetten op.
Scroll to Top
× WhatsApp
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.