Choose language

Onze missie

is om senior CFO's beschikbaar te stellen voor het Nederlandse MKB waardoor MKB toegang krijgt tot dezelfde expertise als de grote corporates.

Wat we doen

CFO360 biedt CFO as a service oplossingen. Dit nieuwe concept geeft startups, scaleups en MKB de mogelijkheid om de expertise van een Chief Financial Officer (CFO) te benutten op een flexibele en parttime basis. Onze CFO's leveren deskundige begeleiding bij financiële planning, analyse en risicobeheer zonder de hoge kosten van een vaste executive in fulltime dienstverband. Je krijgt een CFO voor de prijs van een junior controller. Daarnaast zijn onze CFO’s opgeleid om met de nieuwste software en procesautomatisering te werken, waardoor er direct een kostenbesparing mogelijk wordt gemaakt. CFO360 biedt deze dienst op basis van een maandelijks aanpasbaar en opzegbaar abonnement. Opschalen of afschalen is hierdoor gemakkelijk en toegankelijk. Het geeft jou als ondernemer flexibiliteit, vrijheid en toegang tot specialistische informatie om de bedrijfsstrategie te bepalen. Dat geeft rust.

klantenreviews

Roy Stein

Roy Stein

Playnetic

Inmiddels hebben we met behulp van CFO360 de zaken waar we tegen opkeken goed voor elkaar. Onze managementrapportage is nu dekkend en voor het grootste gedeelte in ons ERP pakket ingeregeld. Samen met Jan hebben we onder andere de kostprijzen van de producten in kaart gebracht en budgetten opgesteld. Hierdoor hebben nu veel beter inzicht in resultaten en prognoses. Ons bedrijf groeit en met deze begeleiding lopen de finance zaken goed mee
Lourens Beerkens

Lourens Beerkens

CEO Newssupply.com

We hebben enorm veel baat gehad bij de adviezen en de begeleiding van de CFO van CFO360. Hij heeft ons geweldig geholpen met het perfectioneren en afronden van ons financiële plan, waarna wij ons volledige business plan gezamenlijk aan onze investeerders konden presenteren. Daarnaast is het bijzonder fijn en geruststellend, zowel voor ons als ondernemers alsmede voor onze investeerders, dat wij ons volledig kunnen focussen op de business in de wetenschap dat onze financiële zaken beheerd worden door onze nieuwe CFO, en hij periodiek verslag doet en checkt of wij onze milestones halen.
Hemmo Vriend

Hemmo Vriend

MWM2

Wij zijn heel tevreden over de dienstverlening van CFO360. Tot nu toe hebben wij de financiële rapportage altijd zelf gedaan, maar we liepen tegen wat problemen aan. We waren toe aan gedegen financieel advies. Frank heeft de financiële rapportage verbeterd zijn kennis en ervaring en door heldere rapportages in Power BI. Ook heeft Frank ons geholpen bij het beoordelen van een potentiële overname en stellen we voortaan samen met hem de afdelingsbudgetten op.

Onze Aanpak

Van opschalen tot cashflow en van exit planning tot toekomstplanning: onze parttime CFO's zijn dé experts die ondernemers begeleiden op het gebied van financiën, operaties, sales en strategie. Met hun kennis en ervaring sturen ze u in de juiste richting, zodat u uw ondernemingsvisie kunt realiseren en kunt focussen op het ondernemen. En dit alles tegen een fractie van de kosten van een fulltime CFO. Laat onze CFO's uw bedrijf naar nieuwe hoogten brengen en uw financiële succes verzekeren. Benieuwd naar wat onze CFO's voor uw bedrijf kunnen betekenen? Zie hieronder hoe het we met elkaar het proces doorlopen voordat we gaan samenwerken.

Wie gingen je voor:

Scroll to Top
× WhatsApp