...

MKB verdient de beste CFO's

CFO360 zoekt top financials met ondernemersdrive

Ben jij klaar voor je volgende stap als CFO?

Wij zoeken ervaren top financials met ondernemersdrive die het verschil weten te maken bij groeiende MKB bedrijven en scale-ups. Energieke professionals die op zoek zijn naar ‘the best of both worlds’: zelfstandig ondernemen als Greyt CFO met je eigen klantenportefeuille maar wel vanuit een professionele coöperatie waar je onderdeel van bent. Samen ondernemen en verbinden. Ben jij onze nieuwe collega?

Zoek je afwisselend en uitdagend werk?

Zoek je naar uitdaging en verlang je naar meer vrijheid om je ondernemersgeest te laten stralen? Wij begrijpen dat je misschien nog niet precies weet hoe je dit kunt realiseren. Laat ons je begeleiden op jouw reis naar het ondernemerschap, zodat je kunt groeien als professional en als mens.

Wil je parttime werken wanneer het jou uitkomt?

Als interim-CFO heb je de nodige ervaring, maar mis je wellicht de diepgaande verbinding met het bedrijf en je collega's. Het is tijd voor een verandering die je de vrijheid biedt om te ondernemen en tegelijkertijd die betrokkenheid te creëren. Ontdek bij ons een omgeving waar je je op je plek voelt en je talenten volledig kunt benutten.

Wil je ondernemen binnen een netwerk gelijkgestemden?

Ben jij een zelfstandige (parttime) CFO die van het ondernemerschap houdt en graag de beste kwaliteit levert aan je klanten? Ervaar het verschil van samenwerken met een team van vakgenoten, waar je kunt sparren en elkaar naar een hoger niveau tilt. Met onze ondersteuning haal je het beste uit jezelf én je dienstverlening.

Krijg je voldoende uitdagingen?

Wij begrijpen dat je meer in je mars hebt en dat je zoekt naar een omgeving die jouw potentieel ondersteunt en stimuleert. Bij ons kun je rekenen op de nodige uitdagingen, waarbij je de ruimte krijgt om te groeien en je grenzen te verleggen. Laat je leiderschap en expertise schitteren in een omgeving die jouw prestaties waardeert.

Hoe is je work life balance?

Voel je de ondernemersdrive in jezelf en verlang je naar een goede work-life balance? Bij ons hoef je niet per se parttime te werken, want we geven je de vrijheid om zelf te bepalen wanneer je werkt. Zo kun je jouw professionele ambities nastreven en tegelijkertijd genieten van een evenwichtige levensstijl.

Wil je graag getraind worden om te werken met de nieuwste software

Door slim gebruik te maken van de nieuwste software kan je veel terugkerende processen automatiseren. Je kan daarmee gelijk je stempel drukken bij je opdrachtgever. Vanuit CFO360 begeleiden we je met de implementatie en trainingen van deze tooling

Heb je minimaal 10 jaar ervaring als CFO?

Ben je een ervaren CFO of financial met een brandend verlangen om CFO te worden, maar voel je nu dat je je potentieel niet volledig benut? Wij hebben de perfecte oplossing voor jou. Stap in een nieuwe wereld van mogelijkheden en laat je ambitie tot bloei komen met ons team.

De voordelen van CFO360

Ontdek ongekende groeimogelijkheden als ervaren CFO of financieel expert.

Ervaar de vrijheid van ondernemerschap en uitdagende kansen om je carrière te stimuleren.

Verbind je met een team van vakgenoten en creëer diepgaande relaties met bedrijven en collega's.

Laat jouw expertise schitteren en bied jouw klanten nog betere kwaliteit.

Bepaal zelf je werktijden en geniet van de ideale work-life balance.

Word gewaardeerd en beloond voor je prestaties in een omgeving die jouw potentieel erkent.

Onze tevreden klanten:

Maak gelijk een afspraak

Boek nu gelijk een afspraak in de agenda van een van onze CFO's

 

klantenreviews

Roy Stein

Roy Stein

Playnetic

Inmiddels hebben we met behulp van CFO360 de zaken waar we tegen opkeken goed voor elkaar. Onze managementrapportage is nu dekkend en voor het grootste gedeelte in ons ERP pakket ingeregeld. Samen met Jan hebben we onder andere de kostprijzen van de producten in kaart gebracht en budgetten opgesteld. Hierdoor hebben nu veel beter inzicht in resultaten en prognoses. Ons bedrijf groeit en met deze begeleiding lopen de finance zaken goed mee
Lourens Beerkens

Lourens Beerkens

CEO Newssupply.com

We hebben enorm veel baat gehad bij de adviezen en de begeleiding van de CFO van CFO360. Hij heeft ons geweldig geholpen met het perfectioneren en afronden van ons financiële plan, waarna wij ons volledige business plan gezamenlijk aan onze investeerders konden presenteren. Daarnaast is het bijzonder fijn en geruststellend, zowel voor ons als ondernemers alsmede voor onze investeerders, dat wij ons volledig kunnen focussen op de business in de wetenschap dat onze financiële zaken beheerd worden door onze nieuwe CFO, en hij periodiek verslag doet en checkt of wij onze milestones halen.
Hemmo Vriend

Hemmo Vriend

MWM2

Wij zijn heel tevreden over de dienstverlening van CFO360. Tot nu toe hebben wij de financiële rapportage altijd zelf gedaan, maar we liepen tegen wat problemen aan. We waren toe aan gedegen financieel advies. Frank heeft de financiële rapportage verbeterd zijn kennis en ervaring en door heldere rapportages in Power BI. Ook heeft Frank ons geholpen bij het beoordelen van een potentiële overname en stellen we voortaan samen met hem de afdelingsbudgetten op.

MKB verdient de beste CFO's

Herken jij jezelf in ons verhaal? Dan gaan wij graag met jou in gesprek!
 

Onze kern beloftes

Hooggekwalificeerde interim CFO's die uw financiële afdeling naar een hoger niveau tillen.
Gestroomlijnde financiële processen
Op maat gemaakte KPI's
Heldere managementrapportages
Langdurige partnership met betrouwbaarheid en ondersteuning bij het bereiken van financiële doelen.
Scroll to Top
× WhatsApp
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.